Centrale verwarming en CV-ketels

Centrale verwarming en CV-ketels

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe? Of kiest u voor een warmtepomp? Nelis Loodgietersbedrijf informeert u graag over de verschillende mogelijkheden.

CV-ketel

Voor het plaatsen van een nieuwe CV ketel, nieuwe radiatoren of de aanleg of uitbreiding van de CV installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van cv-ketels zoals HR ketels, combiketels of zelfs een combinatie met een boiler. Samen met u bekijken we welke installatie het beste past bij uw woning. Naast het plaatsen van een eventuele nieuwe CV installatie, verzorgen wij ook graag de onderhoud van uw CV-ketel.

Warmtepompen

Met het oog op de toekomst is het wellicht interessanter om een warmtepomp te laten installeren in plaats van een CV-ketel. Een warmtepomp is een elektrische vervanging voor uw cv-ketel. Een warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht, bodem of grondwater en gebruikt die warmte voor verwarming van uw woning en voor warm water. Een warmtepomp haalt tot 75% van de benodigde warmte voor uw woning , gratis uit de bodem, de lucht of het grondwater. De overige 25% gaat op aan elektriciteit om de pomp te laten werken. Een warmtepomp is zeer efficiënt en duurzaam omdat het dus weinig elektriciteit gebruikt om uw huis mee te verwarmen.
Wilt u meer weten over de verschillende soorten warmtepompen die bij u mogelijk zijn, neem dan contact met ons op.

Over de auteur

kkuipernelis_b60ds817 administrator

Nelis Loodgieters is een erkend bedrijf met jarenlange ervaring in de branche. Heeft u een probleem? Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op.