Duurzaam

Duurzaam wonen is op dit moment belangrijker en interessanter dan ooit. Natuurlijk spelen milieuoverwegingen een grote rol, maar financieel kan het ook zeker interessant voor u zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om uw woning duurzamer te verwarmen. Zo kunt u onder andere kiezen voor de installatie van een warmtepomp in plaats van een nieuwe CV-ketel. Ook kunt u kiezen voor het laten installeren van zonnepanelen of een zonneboiler. Welke de beste oplossing voor u is? Dit is grotendeels afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften. Wij adviseren hier u graag in.

Warmtepompen

Om Nederland te verduurzamen is het nodig om van het aardgas af te stappen. Dat kan onder meer door de cv-ketel te vervangen door een duurzame warmtebron zoals een warmtepomp. Wilt u meer informatie over de werking en voordelen van een warmtepomp? Bekijk dit bij Verwarming.

Zonnepanelen

De zon is een goedkope, duurzame en schone energiebron. Zonne-energie is immers gratis. Het toepassen van zonne-energie is daarom niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook voor een flinke besparing zorgen op uw energiekosten. Bespaar in 30 jaar tot wel €16.800,- met Zonnepanelen. Wilt u de verwarming van uw woning regelen via traditionele bronnen, zoals een cv-ketel en uw woning voorzien van duurzaam opgewekte energie? Dan zijn zonnepanelen de beste oplossing voor u. Zelfs op een bewolkte dag wordt er duurzame energie opgewekt.

zonnepanelen

Zonneboiler

Bij een zonneboiler wordt uw water direct verwarmt. Mocht het water niet voldoende opgewarmd worden door de zon, dan springt een naverwarmer, zoals een combi-ketel , bij. Met een zonneboiler bespaart u bijna de helft van uw kosten voor warm water.

Nelis Loodgietersbedrijf kan u alles vertellen over de mogelijkheden van duurzaam wonen voor uw woning. Naast een goed advies, zorgen wij ook voor een deskundige installatie van een zonneboiler of zonnepanelen. Neem vrijblijvend contact met ons op.