Dak- en zinkwerk

Een goede dakbedekking is uiterst belangrijk voor de bescherming van uw woning tegen invloeden van buitenaf. Nelis Loodgietersbedrijf kan uw dakbedekking vakkundig inspecteren. Indien nodig, zorgen wij voor een vakkundige dakrenovatie. 

Dakbedekking en dakgoten

In het wisselvallige klimaat van Nederland hebben daken en dakgoten het flink te verduren. Om ongewenst vocht buitenhuis te houden is het belangrijk dat uw dakbedekking en dakgoten in goede staat zijn en blijven. Het bedekken van een nieuw dak van bijvoorbeeld een erker,dakkapel of carport is voor ons geen enkel probleem.

Lekkage

Nelis Loodgietersbedrijf heeft speciale apperatuur om lekkages op te sporen. Met een warmtebeeld camera kunnen we een lekkage snel vinden en tijdig voor u repareren. Uiteraard proberen wij bij een lekkage het probleem zo spoedig mogelijk bij u op te lossen. U kunt daarvoor het beste direct contact met ons opnemen via telefoonnummer  06 39275237.

Zinkwerk

Ook is Nelis Loodgietersbedrijf gespecialiseerd in het installeren van zinkwerk. Denk hierbij aan zinken dakbedekking maar ook aan zinken dakgoten of zinken gevelbekleding. Zink geeft een fraaie uitstraling aan uw woning. Zink is op tal van manieren te gebruiken. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Bekijk hieronder alvast enkele voorbeelden van door ons toegepast zinkwerk:

zink gevelbekleding

dak zink

zinkwerk