Sanitair

Sanitaire voorzieningen

Van een complete renovatie van uw badkamer of toilet tot aan het verhelpen van een lekkende kraan. Nelis Loodgietersbedrijf is u graag van dienst. 

Een nieuwe badkamer

zorgaanpassingen

Wilt u een nieuwe badkamer? Nelis Loodgietersbedrijf helpt u graag bij het realiseren van uw droombadkamer. Het aanbod sanitair is tegenwoordig zeer uitgebreid. Voor het maken van de juiste keuzes kunt u daarom het beste de showrooms van onze leveranciers bezoeken. Het plaatsen van sanitair moet vakkundig gebeuren. U kunt dit daarom het beste door een vakman laten doen. Nelis Loodgietersbedrijf heeft ruime ervaring in het realiseren van diverse badkamerrenovaties.

Badkamer lekkage

Nelis Loodgietersbedrijf beschikt over de juiste apparatuur voor het opsporen van een lekkage in uw badkamer. Door onze ervaring en apparatuur kunnen wij de meeste lekkages repareren zonder sloopwerk.

Zorgaanpassingen

Ook voor aangepast sanitair zoals een verhoogd toilet, beugels, zitjes en dergelijke, bent u bij Nelis Loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over passende oplossingen voor het optimaliseren van uw woonomgeving.

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor het verbouwen van uw badkamer of toilet en/of het toepassen van zorgaanpassingen. Bel met 06 39275237 of vul het contactformulier zo volledig mogelijk in.